NaslovnicaVijestiDiego Simeone produžio ugovor

Diego Simeone produžio ugovor

Diego Simeone, sjajni argentinski strateg produžio je ugovor s Atletico Madridom do 2020. godine. Tako su Atletico i Simeone stali na kraj nagađanjima kako će na ljeto Argentinac preći u neki od bogatijih europskih klubova, najviše se spominjalo Manchester City.

Ovo je sigurno odlična vijest za sve navijače rojiblancosa, jer od kada je Diego Simeone preuzeo klupu Madriđana, oni ne staju bilježiti sjajne rezultate. Tako je “El Cholo” od svog dolaska osvojio Europsku ligu, Španjolsko prvenstvo i kup, španjolski i europski superkup, te je doveo Atletico prošle godine do finala u Ligi prvaka.

El Cholo

“Odlučio sam da ću ostati ovdje, jer sam siguran da će klub nastaviti rasti”, izjavio je Simeone nakon produženja ugovora.

Na ovaj način nastavlja svoj projekt, te bi izgradnjom novog stadiona i ostankom Simeonea postati još konkurentniji Realu i Barceloni. Nagađa se da je Diego novim ugovorom postao najplaćeniji u momčadi Atletica.

Loša je ovo vijest za Atleticove konkurente, a sad treba vidjeti da li će Diego ugovor koji je potpisan do 2020. odraditi do kraja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!