NaslovnicaVijestiDiego Simeone: Svi su nas kritizirali kad smo igrali ovako

Diego Simeone: Svi su nas kritizirali kad smo igrali ovako

Real je u madridskom derbiju protiv Atletica slavio 2:1 i nastavio sa perfektnim ovosezonskim učinkom u španjolskom prvenstvu.

“Moji igrači su dali sve od sebe”, rekao je trener Atletica Diego Simeone. Njegova momčad nalazi se na sedmom mjestu s osam bodova zaostatka za Realom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Real ima vrlo moćan kontranapad. Čvrst je u obrani, dobro igra i odlično iskorištava prilike. Trener Reala napravio je odličan posao. Prelijepo je vidjeti momčad koja se tako nisko brani i tako ide u kontranapade… To me podsjeća na našu igru ​​kada smo imali Diega Costu u momčadi. Svi su nas tada kritizirali.”

Nakon utakmice novinari su Simeonove riječi prenijeli Ancelottiju.

“Ako nas je pohvalio da igramo u niskom bloku, onda je to kompliment. Branili smo se nisko, navikli smo na tu igru i time smo zaustavili opasne napadače Atletica”, prokomentirao je Ancelotti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!