NaslovnicaVijestiDiktatura u Bayernu: Neviđeno pravilo koje je uveo Hoeness u klub vodi...

Diktatura u Bayernu: Neviđeno pravilo koje je uveo Hoeness u klub vodi Bavarce u propast!

U Bayernu su danas formirali “novi” upravni odbor kluba koji se u smislu rukovodećih pozicija nije mnogo promijenio. Klub će i dalje čvrsto  voditi Uli Hoeness i to sa većim autoritetom nego do sada.

U minhenskom Bayernu danas su formirali upravu koja će klub voditi u naredne četiri godine. Došlo je do promjena, ali ne važnijih. Predsjednik uprave ostaje isti a to će i dalje biti zimzeleni Uli Hoeness, koji će ostati na čelu kluba do 2022. kada će proslaviti svoj 70. rođendan.

SAMO DVOJICA: Evo koje dvije zvijezde Uniteda su stale u obranu Josea Mourinha prije njegovog otkaza!

Uli Hoeness trenutno je na čelu upravnog odbora, a iduće godine će se kandidirati za predsjednika, a samo iznenađenje ili senzacija može dovesti do toga da on ne bude izabran za tu funkciju.

Hoeness je sebi osigurao odlučivanje o ključnim pitanjima u klubu, uključujući i transfere nogometaša, za koje bi trebao biti odgovoran sportski direktor Hasan Salihamidžić, što naravno neće biti tako.

Hoeness je napravio presedan u svijetu nogometa, te tako za transfere iznad 25 milijuna eura, on će imati pravo veta – te u bilo kojem trenutku može prekinuti transfer. Klub je tako u neku ruku postao privatiziran.

“Koncern” Bayern i dalje će voditi Karl-Heinz Rummenigge, ako ga u tome podrži njegova obitelj jer je i on u poznim godinama.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!