NaslovnicaVijestiDimitar Berbatov optužio Uniteda da bespotrebno troši veliki novac kako bi zadovoljio...

Dimitar Berbatov optužio Uniteda da bespotrebno troši veliki novac kako bi zadovoljio navijače!

Junak Manchester Uniteda Dimitar Berbatov kritizirao je svoj bivši klub zbog trošenja novca kako bi se zadovoljili navijači, te je ukazao na borbu Donnyja van de Beeka za prvu postavu na Old Traffordu.

Crveni đavoli su trenutno na vrhu Premier lige, ali momčad Olea Gunnara Solskjaera pretrpjela je rani udarac na početku sezone u Ligi prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Cristiano Ronaldo je postigao prvi gol za United protiv Young Boysa, da bi klub iz Premier lige doživio šokantan poraz od 2-1 u posljednjim minutama utakmice.

Van de Beek, koji se nije uspio etablirati kao igrač u prvoj postavi Solskjaera, iznenađujuće je startao za United u prvoj utakmici Lige prvaka.

Međutim, 24-godišnji nizozemski veznjak zamijenjen je na poluvremenu, a umjesto njega je ušao branič Raphael Varane.

Sada je Berbatov inzistirao na tome da Van de Beeku ponestaje vremena u Unitedu i da nije imao priliku pokazati što zna i umije.

40-godišnji bivši napdač također je rekao da je šteta što to nije ispao dobar transfer za nizozemskog reprezentativca nakon što je United platio velike novce da ga dovede u svoje redove.

Međutim, Berbatov je optužio Uniteda da bespotrebno troši veliki novac kako bi zadovoljio svoje navijače.

“Unitedovom veznjaku Donnyju Van De Beeku ponestaje vremena da spasi karijeru”, rekao je za Betfair.

“Počeo je protiv Young Boysa, ali je zamijenjen na poluvremenu. Ovo je priča o njegovom vremenu u klubu. Ako igra, bit će zamijenjen. Ako uđe, dobije desetak minuta vremena. Nije dobio priliku pokazati što zna.”

“To jednostavno ne funkcioniše za Van De Beeka. Šteta jer je United za njega platio veliki novac. Ali to se događa samo kada potrošite novac da bi zadovoljili svoje navijače.”

“I dalje se nadam da će dobiti pravu priliku, ali bit će mu jako teško i klub će možda odlučiti da smanji gubitke, ako to bude mogao.”

Solskjaer je sada izgubio sedam od 11 utakmica u Ligi prvaka nakon poraza u utorak, a Berbatov sugerira da neće biti optušten tako rano u sezoni.

“Taj rekord nije dovoljno dobar. Shvaćam to, ali ponekad u nogometu ima više nego što to statistika pokazuje”, rekao je Berbatov.

“Je li Solskjaerov posao ugrožen nakon poraza u Švicarskoj? Ma daj, ne možeš biti ozbiljan.

“United je odigrao četiri utakmice u Premier ligi i tri od njih pobijedio. Jedan poraz u Ligi prvaka ne dovodi u opasnost Oleov posao. Ne vidim smisla raspravljati o Solskjaerovoj budućnosti tako rano u sezoni. United ima jaku momčad”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!