NaslovnicaVijestiDimitri Payet objasnio zašto je zabranio svojoj djeci da spominju Cristiana Ronalda

Dimitri Payet objasnio zašto je zabranio svojoj djeci da spominju Cristiana Ronalda

Zvijezda West Hama Dimitri Payet našalio se da je zabranio svojoj djeci da spominju ime Cristiana Ronalda nakon što je Francuski izgubila u finalu Europskog prvenstva ove godine protiv Portugala.

Dimitri Payet objasnio zašto je zabranio svojoj djeci

Payet je na tom putu do finala postigao tri gola i kreirao čak 24 prilike za svoje suigrače, ali je tim Didiera Deschampsa razočarao u samoj završnici prvenstva.

Iako je Ronaldo bio prisiljen napustiti teren u toj utakmici, njegov suigrač Eder je postigao sjajan gol u sudijskoj nadoknadi, te donio prvu titulu Portugalcima.

Taj poraz igrač West Hama očito i dalje ne može izbaciti iz glave, a 29-godišnjak se u jednom intervjuu našalio da je zabranio svojoj djeci da spominju Ronaldovo ime u njegovom prisustvu.

“Imam djecu, tako da shvaćam sve. Oni su fanovi nekih nogometaša, vidim u njihovim očima. Dive se i pokušavaju ‘skinuti’ njihove poteze, riječi, proslave golova.”

“Vole Ronalda I Messija, ali od finala Europskog prvenstva zabranio sam im da izgovaraju Ronaldovo ime”, rekao je veznjak kroz smijeh.

Payet je bio jedan od najboljih igrača Francuske na Euru i svojim nastupima je privukao pažnju mnogih europskih velikana, među kojima je i Real Madrid, ali je ipak odlučio ostati u timu Slavena Bilića, kojem ove sezone i ne ide baš najbolje.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!