NaslovnicaVijestiDINAMO - BENFICA: Očekuje se 30000 gledatelja, pripremljena posebna koreografija!

DINAMO – BENFICA: Očekuje se 30000 gledatelja, pripremljena posebna koreografija!

Ostalo je nešto manje od četiri sata do početka prve utakmice osmine finala Europske lige između Dinamo Zagreba i Benfice. Naravno, Benfica je favorit, ali na Maksimiru se očekuje čak 30 tisuća gledatelja, te Dinamo nije bez šansi.

Dinamo pripremio posebnu koreografiju

Ulaznice za ovu utakmicu su puštene u prodaju prije osam dana, a sve su rasprodane u samo dva dana, osim onih za južnu tribinu, na kojoj će se nalaziti isključivo gostujući navijači. Prema prvim procjenama, hrvatski prvak bi samo od prodaje ulaznica trebao zaraditi čak oko pet miliona kuna.

Sastav, kao i po običaju, Bjelica još uvijek nije otkrio, ali ovaj put bi moglo biti iznenađenja u prvih jedanaest. Neće igrati Arijan Ademi, koji danas ide na operaciju, kao ni Izet Harjović. Na Maksimiru je pripremljena i posebna koreografija. Naime, navijači će na znak spikera podići svoj papir, kojeg ne smiju nositi sa sobom u slučaju da promijene mjesto na tribini.

Utakmici će također prisustvovati i skauti brojnih europskih velikana, a dolazak su već najavili predstavnici Bayern Munchena, Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Barcelone, Juventusa, Milana, Intera, Borussije Dortmund, Atletico Madrida, Napolija, Sampdorije, Fulhama, Bordeauxa, Lillea i Wolverhamptona.

Bivši napadač Dinama i Benfice Tomo Šokota dao je zanimljiv intervjuu pred današnji ogled ova dva kluba, u kojem je rekao: “Gledat ću obje utakmice, putujem sa obitelji u Lisabon, bit ću tamo pet dana, pozvali su me iz Benfice. Ipak, navijat ću za Dinamo, to je moj klub. Međutim, i Benfica mi je u srcu.”

Oni koji ne budu mogli pratiti utakmicu sa tribina Maksimira, imat će šansu da to čine od kuće pred svojom televizijom. Naime, Arena Sport 1 će imati direktan prijenos sa Maksimira sa početkom utakmice u 18:55, međutim prije toga će u 18 sati početi uvodna emisija. Sretno Dinamo!

UPLATI NA DINAMO!

Uz najbolje koeficijente, bet365 kladionica za nove igrače nudi odlične promocije. Tako da nam za igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Albanije i Makedonije nude bonus pri prvoj uplati do 25€.

Dok je za igrače iz Bosne i Hercegovine taj bonus nešto veći i pri prvoj uplati možete uzeti do 50€. Zaista bi bilo šteta ne iskoristiti sve ove poklone jedne od najboljih kladionica na svijetu.

Ukoliko se svakako kladite u zemaljskim kladionicama, vi ćete taj novac potrošiti, međutim, zemaljske kladionice ne nude nikakve bonuse, tako da ste ovdje samo na dobitku, dok nemate ni manipulativnih troškova, niti poreza na dobitak.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!