NaslovnicaVijestiDinamo desetkovan: Evo kako će izgledati protiv Ballkanija

Dinamo desetkovan: Evo kako će izgledati protiv Ballkanija

Dinamo danas igra utakmicu 2. kola skupine C Konferencijske lige protiv Ballkanija u Prištini u 18:45 sati. U prvom kolu, Dinamo je pobijedio Astanu s rezultatom 5:1, dok je Ballkani izgubio vrlo tijesno kod Plzena 1:0. Za Sergeja Jakirovića, ovo je drugi put da je ove sezone posjetio kosovsku prijestolnicu, nakon što je ovog ljeta gostovao kod Dukagjinija u pretkolu Konferencijske lige.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Trener Dinama suočava se s nizom problema prije ove utakmice. U Prištinu nisu otputovali Ristovski, Petković, Ljubičić i Špikić, a Jakirović je na press konferenciji prije utakmice izjavio da neće moći računati ni na Josipa Drmića, koji je u derbiju s Hajdukom zadobio udarac u koljeno.

“Upitan je Drmić od ovih igrača koji su ovdje i nećemo s njim riskirati jer nas u nedjelju čeka prvenstveni okršaj s Istrom. Baturina je jučer trenirao na pedeset posto, vidjet ćemo danas nakon treninga. Malo ga je mučilo to koljeno”, rekao je Jakirović na press-konferenciji uoči utakmice.

S obzirom na izostanak Roberta Ljubičića zbog viroze, Jakirović sada ima samo Mihajličenka i Perkovića kao opcije za lijevog beka. Joaquin Sosa također može igrati na toj poziciji, no postoji mogućnost da će mu se pružiti prilika kao stoperu u paru s Dinom Perićem. Vjerojatno će lijevog beka igrati Bogdan Mihajličenko, kojeg Jakirović mora nekako aktivirati jer do zimske pauze ima samo njega i Ljubičića na toj poziciji. Mauro Perković je također opcija, ali trenutno je Mihajličenko u prednosti.

Bulat i Mišić bit će standardan par u vezi, osim ako se Jakirović ne odluči za Ademija. Iako je Baturina imao problema nakon derbija, bit će spreman i bit će dio prve postave. Na poziciji lijevog krila očekujemo Gabriela Vidovića kao standardnog igrača, dok je situacija na desnom krilu problematična. Emreli bi trebao igrati špicu jer nema Petkovića ni Drmića, a Azer je u prednosti pred Kulenovićem. To ostavlja prazninu na poziciji lijevog krila, gdje je inače igrao ozlijeđeni Špikić. U Prištini bi Takuro Kaneko mogao početi od prve minute kao alternativa. Menalo je također opcija, ali trenutačno je vjerojatnije da će to biti Japanac.

Još jedna loša vijest je da je teren na stadionu Fadil Vokrri u vrlo lošem stanju. Ovaj stadion koristi reprezentacija Kosova, FC Prishtina i svi ostali klubovi kada igraju europske utakmice. Teren je istrošen, a na Dinamovom treningu izgledao je vrlo nezadovoljavajuće, što bi moglo ozbiljno ometati igrače.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!