NaslovnicaVijestiDinamo je veliki autsajder čak i na Maksimiru! Evo kolike šanse im...

Dinamo je veliki autsajder čak i na Maksimiru! Evo kolike šanse im kladionice daju za osvajanje Europske lige!

Dinamo će večeras u 21 sat na Maksimiru ugostiti Villarreala u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige.

Dinamo je veliki autsajder

Hrvatski najbolji klub ima dosta problema sa ozljedama i večeras je upitan nastup dva glavna napadača pa će u napadu vjerojatno igrati Mislav Oršić.

Pored te činjenice, te da su Španjolci jedna vrlo neugodna ekipa, Dinama stavlja u autsajdersku poziciju u ovom susretu, međutim i u čitavom ostatku natjecanja.

U bet365 kladionici, koeficijent na pobjedu Dinama je trenutno 4.33, dok je na pobjedu Villarreala 1.85.

Na prolaz Villarreala u dvije utakmice koeficijent je tek 1.25, dok je na Dinamo 3.75 u bet365 kladionici.

Dinamo Zagreb je po mišljenju najboljih svjetskih kladionica najslabija momčad od trenutnih osam kojih je ostalo u natjecanju, tako da nam na Dinamovo osvajanje naslova Europske lige kladionice daju koeficijent čak od 41.00. Slavia Prag i Granada su ispred Dinama sa kvotom 29.00!

Ako igrate u bet365 kladionici, računajte da nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, te vaša isplata automatski bude mnogo veća nego na nekim lokalnim kladionicama.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!