NaslovnicaVijestiDinamo Kijev potvrdio odlazak Vide

Dinamo Kijev potvrdio odlazak Vide

Dinamo Kijev i službeno je potvrdio ono što se već dugo nagađa, a to je odlazak Domagoja Vide koji ima ugovor s klubom iz Kijeva do kraja ovog mjeseca, a od 1.1.2018. godine kao slobodan igrač može otići bilo gdje. Hrvatski reprezentativac sinoć je imao emotivni oproštaj od navijača Kijeva nakon utakmice protiv Partizana.

Domagoj Vida već je 20-ak dana van terena zbog ozljede te zbog toga sinoć nije nastupio u utakmici protiv Partizana, no Vida se došao pozdraviti s navijačima na tribinama Olimpijskog stadiona u Kijevu gdje su mu navijači priredili emotivni oproštaj uz poruku: “Hvala ti na svemu, Domagoj!”

Također, službeni Twitter profil kluba iz Kijeva objavio je poruku: “Hvala za sve Domagoj! Vida je rekao zbogom našim navijačima.”

Nova destinacija

Domagoj Vida kroz karijeru je branio boje NK Osijeka, Bayer Leverkusena, Dinamo Zagreba i sada Dinamo Kijeva, a čini se kako će nova destinacija biti turski Besiktas gdje ga čeka reprezentativni kolega i stoperski partner Matej Mitrović. Besiktas je ove sezone imao tešku skupinu u Ligi prvaka gdje su završili prvoplasirani ispred Porta, Red Bull Leipziga i Monaca.

Besiktas na stoperskim pozicijama ima balkanski stoperski tandem Tošić i Mitrović, ali i bivšeg stopera Real Madrida – Pepea, te Nukana i Aksoya, a čini da će me pridružiti i Domagoj Vida jer čini se kako Besiktas ima ozbiljne ambicije u Europi.

[su_live_koeficijenti]

Čak i sam predsjednik turskog prvaka kaže: “Nadam se realizaciji transfera Domagoja Vide. Radi se o igrači top klase na svojoj poziciji. Mnogi misle da se ti detalji lako dogovore, ali to nije istina je on još uvijek nije sve razriješio sa Dinamo Kijevom.”

S druge strane predsjesnik Dinamo Kijeva potvrdio je kako je transfer gotov riječima: “Volio bih da Domagoj ostane, ali on je odabrao drugi put. To je skroz razumljivo jer ima obitelj i želi zaraditi više novca u karijeri, a mi mu nismo mogli ponuditi iste financijske uvjete kao Besiktas. Želim mu sve najbolje i da nastavi igrati na ovoj razini.”

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!