NaslovnicaVijestiDinamo se nada da Borussia Dortmund neće osvojiti Ligu prvaka, a evo...

Dinamo se nada da Borussia Dortmund neće osvojiti Ligu prvaka, a evo i zašto!

U srijedu, Borussia Dortmund je na domaćem terenu u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka pobijedila Paris Saint-Germain rezultatom 1:0. Ova pobjeda postavlja njihovu momčad, vođenu Edinom Terzićem, u povoljan položaj za plasman u finale, iako ih očekuje izazovan susret u Parizu.

Važno je istaknuti da ishod ove utakmice može imati posljedice i na hrvatski nogomet.

Već neko vrijeme se spekulira o mogućnosti da Dinamo, ako osvoji SuperSport HNL, može ostvariti direktni plasman u Ligu prvaka ili barem u posljednje kvalifikacijske runde. Međutim, ako Borussia Dortmund osvoji Ligu prvaka i zauzme peto mjesto u Bundesligi, što je vrlo vjerojatno, to se neće ostvariti.

Najnovije vijesti

Messijeva potpisana salveta prodana za 760.000 funti

0
Salveta na kojoj je Lionel Messi 2000. potpisao ugovor o pridruživanju Barceloni prodana je za 760.000 funti, objavila je britanska aukcijska kuća Bonhams u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!