NaslovnicaVijestiDINAMO SPREMAN ZA TURSKU: Evo koji sastav će igrati protiv Fenerbahcea!

DINAMO SPREMAN ZA TURSKU: Evo koji sastav će igrati protiv Fenerbahcea!

Dinamo spreman za Tursku! Evo koji sastav će igrati protiv Fenerbahcea! Večeras se igra pretposljednje kolo u Europskoj ligi. Fenerbahce će dočekati Dinamo Zagreba koji još uvijek nije poražen u Europskoj ligi.

Dinamo spreman

Bivši turski šampioni imaju tešku sezonu u domaćoj ligi. Oni se nalaze na 15-oj poziciji na tabeli nakon što su izgubili šest od svojih 13 utakmica do sada.

U posljednjih pet utakmica koje su igrali na svim natjecanjima, oni su pobijedili dvije i isto toliko i izgubili. Kod kuće imaju dvije pobjede zaredom i tri pobjede u posljednjih pet domaćih utakmica. Neporaženi su u posljednje tri utakmice u Europskoj ligi.

Ovo je odličan povratak nakon poraza u prvoj utakmici od Dinamo Zagreba. Fener mora pobijediti ovu utakmicu ako žele zadržati sigurnu distancu u odnosu na trećeplasiranu Trnavu. Pobjeda u preostale dvije utakmice će im pomoći da se kvalificiraju sa lakoćom.

Međutim, ako se Dinamo Zagreb što pita, onda ova utakmica neće baš biti lagana za Fener. Dinamo je pobijedio sve četiri utakmice u Europskoj ligi. Postigli su 11 golova, dok su primili samo tri.

Hrvatski šampioni su se već kvalificirali za nokaut fazu, tako da se nadaju da će završiti ovu skupinu neporaženi. Oni su pobijedili devet utakmica zaredom na svim natjecanjima, dok to nije prekinuo poraz u ligi.

Fenerbahce će biti bez Ozbayraklija, dok postoje sumnje i oko Cigercija i Guctekina. Za Dinamo Zagreb je jedino Majer pod znakom sumnje.

Dinamo Zagreb nije favorit u ovoj utakmici, međutim najbolji koeficijent na njih je u bet365 kladionici gdje iznosi 3.40 na njihovu pobjedu. Bet365 kladionica nema manipulativnih troškova ni poreza na dobitak, tako da će, ako vaša uplata bude 100€, ispata biti 340€. Uz sve ovo imamo i bonus za nove igrače! 

Mogući sastavi:

FENERBAHČE: Tekin, Özbayrakli, Škrtel, Neustädter, Kaldirim, Jailson, Elmas, Alici, Valbuena, Slimani, Frey

DINAMO: Livaković, Stojanović, T. Catherine, Dilaver, Leovac, Ademi, Hajrović, Gojak, Olmo, Oršić, Gavranović

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!