NaslovnicaVijestiDINAMO VEČERAS IGRA UTAKMICU KOJA IM MOŽE DONIJETI 25 MILIJUNA EURA: Evo...

DINAMO VEČERAS IGRA UTAKMICU KOJA IM MOŽE DONIJETI 25 MILIJUNA EURA: Evo sa kakvim sastavom će protiv Rosenborga izaći Nenad Bjelica!

Dinamo će večeras igrati uzvratnu utakmicu finalnog pretkola Lige prvaka, a ta utakmica im može donijeti 25 milijuna eura zarade. Ako se plasiraju u grupnu fazu Lige prvaka, oni će zaraditi već spomenutih 25 milijuna, ali moraju prvo obraniti rezultat od 2-0 protiv Rosenborga u Norveškoj.

DINAMO VEČERAS IGRA

Dinamo Zagreb je prošlog tjedna na svom terenu u Zagrebu pokazao da je mnogo bolji tim, dok je Rosenborg imao nekoliko šansi za postizanje gola, ali i Dinamo Zagreb je mogao postići gol više.

Nenad Bjelica je također rekao da se radi o vrlo dobroj i jakoj ekipi i da će uraditi sve kako bi njegov tim izašao kao pobjednik.

Rosenborg – Dinamo Zagreb: ‘Modri’ na korak do grupne faze Lige prvaka!

Nenad Bjelica je također naveo da on zna kako otprilike Rosenborg igra, tako da se njihova igra neće mnogo promijeniti ni u Norveškoj. Bjelica navodi kako će možda imati malo više samopouzdanja pred svojim navijačima i da će sigurno krenuti naprijed, a to će stvoriti dosta prostora u obrani za Dinamo da napravi koju kontru. Nenad je na kraju rekao da respektira protivnika, ali i da cijeni svoj tim i vjeruje da će hrvatski prvak biti bolji u ovom duelu.

Također je trener Dinama rekao kako ne očekuje velike izmjene u sastavu u odnosu na prvu utakmicu, tako da ćemo vjerojatno gledati 11 igrača koji su igrali protiv Rosenborga i na Maksimiru.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!