NaslovnicaVijestiDinamo večeras igra važnu utakmicu: Evo gdje možete gledati

Dinamo večeras igra važnu utakmicu: Evo gdje možete gledati

Nogometaši Dinama večeras od 21 sat na stadionu Maksimir igraju utakmicu trećeg kola skupine C Konferencijske lige protiv Viktorije Plzen. Hrvatski prvak ulazi u ovu utakmicu nakon ostvarene pobjede protiv Astane u europskom natjecanju, ali i poraza od Balkanija. Nasuprot tome, večerašnji protivnik je iz prve dvije utakmice osvojio maksimalnih šest bodova i od kolovoza je upisao 15 pobjeda u 17 odigranih utakmica.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Čeka nas zahtjevna utakmica protiv kvalitetnog protivnika koji igra jako dobro. Morat ćemo imati jako dobru energiju, duel igru, loviti druge lopte… Kada imamo kontinuirani napad, morat ćemo ih dovesti u opasnost, biti još konkretniji. Volio bih da budemo precizniji. U fazi obrane morat ćemo biti puno odgovorniji uz bolju obaveznu igru kako bismo prestali darivati ​​protivnike”, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović u najavi utakmice.

“Činimo sve što je u našoj moći da se izvučemo iz ove situacije. Teško nam je, ali mislim da nikome nije teže od mene. Tražimo formu, nadam se da će nas prestati pratiti pehovi kao što je slučaj s ozljedama i propuštenim prilikama”, dodao je i rekao da je Bruno Petković na terapijama te da će se u igru ​​vratiti kada uđe u maksimalni trening jer bi “sve drugo bilo kontraproduktivno”.

Arijan Ademi i Kevin Theophile-Catherine neće imati pravo nastupa, a trener Jakirović neće moći računati ni na Gabriela Rukavinu u današnjoj utakmici.

Susret na stadionu Maksimir započinje u 21 sat, a prijenos će biti dostupan na Arena Sport 1.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!