NaslovnicaVijestiDinamo Zagreb bez ključnog igrača pred susret sa Tottenhamom!

Dinamo Zagreb bez ključnog igrača pred susret sa Tottenhamom!

Dinamo Zagreb će u četvrtak svoju prvu utakmicu osmine finala Europske lige odigrati protiv Tottenhama u Londonu.

Ekipa Josea Mourinha je sa nevjerojatnim nastupom protiv gradskog rivala pokazao hrvatskom prvaku da ima razloga za brigu, a izgleda da su se problemi Dinama povećali nakon što će im nedostajati jedan od ključnih igrača.

Naime, radi se o Jošku Gvardiolu, koji jučer nije igrao utakmicu protiv Rijeke. S obzirom da je odigrao nešto više od desetak minuta protiv Slavena u kupu, špekulira se da je ozlijeđen.

Joško je ove sezone za Dinamo odigrao 26 utakmica, dok je u Europskoj ligi igrao u svakoj. U slučaju da ne bude spreman protiv Tottenhama, Mamić će na tu poziciju vjerojatno postaviti Marina Leovca, koji je igrao protiv CSKA i Wolfsberga.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!