NaslovnicaVijestiMEGA TRANSFER UNUTAR HNL-a?! Dinamo Zagreb dovodi jedno od najskupljih pojačanja u...

MEGA TRANSFER UNUTAR HNL-a?! Dinamo Zagreb dovodi jedno od najskupljih pojačanja u historiji kluba!

Hrvatski div Dinamo iz Zagreba nakon kupovine srpskog napadača Komnena Andrića planira novi veliki posao, koji će biti jedan od najviših u povijesti kluba. U igri je navodno čak tri milijuna eura.

Skromni hrvatski prvoligaški klub Gorica, koja dolazi iz Velike Gorice kod Zagreba, nalazi se na pragu transfera iz snova. Mediji u Hrvatskoj navode da se Nigerijac Iyayi Atiemwen, koji je u na jesen bio jedan od otkrića sezone u prvenstvu Hrvatske, seli u Dinamo Zagreb, a neformalno, transfer bi koštao čak tri milijuna eura!

ZANIMLJIV ODGOVOR: Evo što je Kevin-Prince Boateng rekao na pitanje ‘Ronaldo ili Messi’ prije tri godine!

Atiemwen, 22-godišnji ofanzivni vezni igrač, postigao je sedam pogodaka na 17 utakmica u prvoj polovici sezone, a zanimljivo je da prije potpisivanja ugovora s Goricom nije prošao na probi u Osijeku. Ako je dogovor stvarno dostigao razinu od 3 milijuna eura, Atiemwen će biti drugi najskuplji transfer u povijesti hrvatskog nogometa. Današnji hrvatski reprezentativac Marko Rog je najskuplji igrač, koji se iz Splita preselio u Dinamo za 5 milijuna eura.

Mediji u Hrvatskoj tvrde da se Atiemwen već smatra zamjenom za Španjolca Dani Olma, za kojeg se očekuje da će napraviti veliki transfer u jednog od europskih divova.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!