NaslovnicaVijestiDinamo Zagreb pokazao svoju zaradu iz 2020. godine!

Dinamo Zagreb pokazao svoju zaradu iz 2020. godine!

Najbolji hrvatski klub Dinamo Zagreb je jučer održao redovnu skupštinu u kojoj je sudjelovalo 62 od ukupno 80 članova skupštine.

Dinamo Zagreb pokazao

“Izvanredan sportski rezultat i plasman u grupnu fazu Europske lige rezultirao je odličnim finansijskim injekcijama. Dinamo Zagreb je za 2020. godinu ostvario ukupni prihod u iznosu od 381.940.536,83 kune, dok je ukupni rashod bio 379.132.302,84 kune, što ostavlja ostvarenu dobit u iznosu od 2.808.233,99 kuna. Glavni prihodi su bili od prodaje robe i usluga, prihodi od UEFA-e i rezultata u UEFA-inim natjecanjima, te prihodi od prodaje i posudbi igrača”, rekla je predsjednica uprave Vlatka Peras.

Odbor kluba i skupština su jednoglasno prihvatili godišnje finansijsko izvješće. Predsjednik Mirko Barišić je istakao da je glavni izvor prihoda kluba iz transfera i nagrada koje su dobili zbog igranja u Europi.

“O tome uvijek moramo voditi računa kada razmišljamo o egzistenciji Dinamo Zagreba. Zahvaljujem se svima koji su uložili puno truda da se takvi rezultati ostvare, to je zaista odlično tlo za budući rad.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!