NaslovnicaVijestiDinamo Zagreb prodao Dani Olma: Privatnim avionom sletio u Njemačku - potpisuje...

Dinamo Zagreb prodao Dani Olma: Privatnim avionom sletio u Njemačku – potpisuje petogodišnji ugovor za klub iz Bundeslige!

Dinamo Zagreb prodao Dani Olma u Bundesligu. Naime Dani Olmo bi trebao danas biti najavljen kao igrač RB Leipziga. Prvoplasirani klub iz Bundeslige i hrvatski Dinamo Zagreb su dogovorili detalje ugovora.

Dinamo Zagreb prodao

Navodno je ostalo samo još da riješi ljekarske preglede i potpiše ugovor.

Olmo se oprostio od suigrača u Dinamo Zagrebu, a sa Leipzigom će potpisati petogodišnji ugovor. Dinamo Zagreb će odmah dobiti 18. 5 milijuna eura.

Međutim, s potencijalnim bonusima i klauzulama bi klub iz Zagreba mogao zaraditi oko 46 milijuna eura, iako to ovisi o tome kako će Olmo sigurno nastupiti.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!