NaslovnicaVijestiDinamova zvijezda dobila uvjetnu kaznu od 11 mjeseci zatvora

Dinamova zvijezda dobila uvjetnu kaznu od 11 mjeseci zatvora

Nogometaš Dinama Petar Bočkaj dobio je jedanaest mjeseci uvjetnog zatvora zbog nesreće koju je skrivio 2019. godine u Osijeku, kada se automobilom zaletio u benzinsku crpku, a zatim pobjegao s mjesta nesreće.

Bočkaj je tada bio igrač Osijeka, a u međuvremenu je prešao u Dinamo. Zvijezda Osijeka i HNL-a u crpku se zabila automobilom s 1,86 promila alkohola u krvi. U nesreći su ozlijeđena dva radnika, a nastala je i materijalna šteta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sud ga tereti za dovođenje u opasnost života i imovine te nepružanje pomoći ozlijeđenoj osobi, a 26-godišnjak je na sudu rekao da se ne osjeća krivim, ali da mu je žao zbog nesreće.

Od siline udarca gurnuo je pult ispod kojeg je zapela jedna radnica. Umjesto da joj pomogne, Bočkaj je pobjegao s mjesta događaja, no ubrzo je uhvaćen i odveden u policijsku postaju na otriježnjenje.

Iako je dan nakon nesreće suspendiran, Osijek je mjesec i pol kasnije vratio Bočkaja u prvu momčad.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!