NaslovnicaVijestiDirektor Bayer Leverkusena objasnio zašto Xabi Alonso neće zamijeniti Jurgen Kloppa u...

Direktor Bayer Leverkusena objasnio zašto Xabi Alonso neće zamijeniti Jurgen Kloppa u Liverpoolu

Direktor Bayer Leverkusena zadao je Liverpoolu udarac tvrdeći da Xabi Alonso neće zamijeniti Jurgena Kloppa kao menadžera.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prošlog mjeseca Klopp je šokantno najavio da će se povući s mjesta menadžera Liverpoola na kraju sezone, devet godina nakon što se pridružio klubu.

Od tada su se kao njegovi nasljednici spominjali razni poznati treneri, ali jasni favorit je bivši vezni igrač Liverpoola i trenutačni trener Bayer Leverkusena, Xabi Alonso.

Španjolac je obavio impresivan posao s njemačkim klubom od preuzimanja dužnosti 2022. godine.

U subotu je njegova momčad demolirala Bayern Munich, rezultatom 3-0, što je Leverkusenu donijelo pet bodova prednosti na vrhu tablice.

Ako Alonso dovede Leverkusen do prvog naslova u najvišem rangu, čini se neizbježnim da će napustiti klub i pridružiti se nekom tradicionalnom europskom divu u sljedećih nekoliko godina.

Međutim, direktor Leverkusena Simon Rofles stao je na kraj nadama Liverpoolovih navijača koji su se nadali da će vidjeti Alonsa na Anfieldu sljedeće sezone.

U intervjuu za SPORT1, Rofles je obrazložio razloge zašto vjeruje da će Alonso ostati ovog ljeta.

“Da, uvjeren sam”, rekao je kad su ga pitali vjeruje li da klub može zadržati Alonsa.

“Jedan je vezan uz ugovorne konstelacije. Druga stvar je koliko se ugodno osjeća on sam i što znači klub za njega.

“Također ima vrlo dobru momčad, imat ćemo vrlo dobru perspektivu iduće godine i nema promjena u timu.

“Sigurno ćemo imati vrhunsku momčad sljedeće godine. To su svi razlozi koji, osim ugovora, često zadržavaju trenere poput Xabija, ali i igrače koji izazivaju interes drugih klubova.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!