NaslovnicaVijestiDIREKTOR MANCHESTER UNITEDA OBJAVIO: Investitori iz Saudijske Arabije kupili Manchester United!

DIREKTOR MANCHESTER UNITEDA OBJAVIO: Investitori iz Saudijske Arabije kupili Manchester United!

Direktor vladinih poslova senzacionalno je otkrio da je investitor iz Saudijske Arabije kupio Manchester United od obitelji Glazer.

DIREKTOR MANCHESTER UNITEDA

Moaid Mohjoub, direktor vladinih poslova, otišao je na LinkedIn kako bi otkrio da je ulagač iz Saudijske Arabije kupio velikane Premier lige.

Mahjoub je potvrđen na twitteru sa računom preko 100.000 sljedbenika. Može li to biti istina?

Nedavno je The Sun otkrio da je menadžer Uniteda Richard Arnold uživao u sastanku sa saudijskim delegatima. Dodaje se da je prestolnasljednik krune Mohamed Bin Slaman zainteresiran da potencijalno plati tri milijarde funti kako bi preuzeo Manchester United.

Richard Arnold je delegat Manchester Uniteda i jučer je posjetio Saudijsku Arabiju, kako piše The Sun. Čini se bizarnim da je jedna od najvećih poslovnih transakcija najavljena na LinkedInu, ali ne i službeno.

Ako bi Crvene đavole preuzeli mega bogati vlasnici, da li bi injekcija novca u tim omogućila Solskjaeru da odvede Uniteda na vrh svjetskog nogometa?

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!