NaslovnicaVijestiDIREKTOR ŠPANJOLSKOG VELIKANA POTVRDIO: Želimo dovesti zvijezdu Chelseaja do kraja mjeseca!

DIREKTOR ŠPANJOLSKOG VELIKANA POTVRDIO: Želimo dovesti zvijezdu Chelseaja do kraja mjeseca!

Sportski direktor Seville Joaquin Caparros potvrdio je kako njegov klub čini sve kako bi osigurao dolazak zvijezde i napadača Chelseaja Alvara Morate do kraja ovog zimskog prelaznog roka.

Sevilla želi dovesti Moratu

Španjolski reprezentativac ni ove sezone ne briljira u dresu londonskog kluba, a njegov odlazak sa Stamford Bridgea je sve izgledniji, s obzirom da je po svemu sudeći ispao iz planova Maurizija Sarrija. Odlazak u Sevillu bi možda bila sjajna odluka za Moratu, koji bi u tom slučaju dobio znatno veću minutažu, te igrao pod puno manjim pritiskom nego što sada igra u dresu ‘Plavaca’.

26-godišnjak je prije dolaska u London odigrao sjajnu sezonu 2016/17 u dresu Real Madrida u La Ligi, kada je na 26 nastupa postigao 15 golova, nakon čega je Chelsea za njega platio čak 66 miliona eura. Ipak, u sezonu i pol, koliko je do sada proveo u klubu, pokazao je kako mu baš i ne odgovara Premier liga, a u narednih nekoliko tjedana mogao bi se vratiti u Španjolsku.

Caparros je u intervjuu za službenu stranicu Seville rekao: “Istina je da postoji interes za Moratu, ali to bi bio vrlo, vrlo kompliciran transfer. Iako on možda želi doći ovdje, to bi bilo vrlo komplicirano. Chelsea je klub sa kojim je jako teško pregovarati.”

Goal je nedavno izvijestio kako je Morata već održao pregovore sa klubom iz Andaluzije, ali čelnici Chelseaja mu ne žele dozvoliti odlazak dok ne stigne njegova zamjena. To bi se najvjerovatnije trebalo uskoro dogoditi, s obzirom da se s dolaskom na Stamford Bridge povezuju brojne zvijezde, uključujući Gonzala Higuaina, kojeg Sarri jako dobro poznaje iz vremena provedenog zajedno u Napoliju, Calluma Wilsona, te Edinsona Cavanija.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!