NaslovnicaVijestiDirljiva ispovijest preživjelog igrača Chapecoensea

Dirljiva ispovijest preživjelog igrača Chapecoensea

Alan Ruschel, jedan od preživjelih igrača Chapecoensea, iznio je svoju dirljivu ispovijest o avionskoj nesreći, o čijim detaljima je govorio na konferenciji za medije.

ispovijest

Jedan od malobrojnih igrača Chapecoensea koji su preživjeli avionsku nesreću, Alan Ruschel, obratio se javnosti po izlasku iz bolnice.

Neutješni nogometaš gušio se u suzama tijekom konferencije za medije na kojoj je govorio o detaljima stravične avionske nesreće.

“Kada smo presjedali u Boliviji, direktor kluba me je zamolio da se premjestim. Sjedio sam u zadnjem redu s jednim novinarom. Nisam želio da se premjestim, ali sam poslušao direktora. Onda sam vidio Jacksona Folmana koji mi je rekao da sjednem do njega. To je sve čega se sjećam.

Izgubio sam mnogo prijatelja, ali nastavit ću dalje. Misliću na one koji su poginuli i otišli s Bogom. Učinit ću sve kako bi se vratio nogometu. Ali trebat će mi vremena kako bih ojačao.

Čim sam došao kući, pojeo sam odrezak, rižu i grašak. Sve što sam htio bilo je da legnem pored supruge, da vidim majku i psa. Ne postoji objašnjenje za ovo čudo koje mi se dogodilo “, iznio je svoju ispovijest Ruschel pred ogromnim bojem predstavnika.

U avionskoj nesreći prošlog mjeseca u Kolumbiji poginula je 77 osoba, a šest je preživjelo, među kojima i trojica nogometaša, Neto, Jackson Folman i Alan Ruschel.

Igrači i osoblje Chapecoensea, putovali su na utakmicu finala Copa Sudamericana protiv kolumbijskog Atletico Nacionala, kada se avion koji je prevozio brazilski tim u Kolumbiju, srušio iznad Cerro Gordoa, u blizini Medellina. U nesreći je poginulo 19 igrača Chapecoensea.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!