NaslovnicaVijestiDirljiva reakcija Modrićevog oca nakon što je saznao da je Luka osvojio...

Dirljiva reakcija Modrićevog oca nakon što je saznao da je Luka osvojio Zlatnu loptu

Luka Modrić krunisao je fantastičnu sezonu osvajanjem najprestižnije individualne nagrade, Zlatne lopte (Ballon d’Or) a na svečanoj ceremoniji u Parizu posebno upečatljiva je bila dirljiva reakcija Modrićevog oca nakon što je saznao da je Luka osvojio Zlatnu loptu.

Zlatna Lopta, priznanje za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, posljednja je ovogodišnja velika nagrada u nogometnom svijetu, nakon. Modrić je osvojio nagrade UEFA i FIFA za najboljeg igrača godine, a novim trofejom u Parizu kompletirao je najbolju godinu u svojoj karijeri. Nakon što je s Real Madridom osvojio treći put zaredom Ligu prvaka s Hrvatskom je došao do finala Svjetskog prvenstva na kojemu je proglašen najboljim igračem prvenstva.

“Sine moj ja sam najponosniji i najsritniji ćaća na svijetu, ti si moj genij, ne mogu više… Ovaj, ne znam što da kažem. presretan sam. Presretan. Tvoj veliki rad, trud i odricanje, svi se ponosimo s tobom”, rekao je Lukin otac Stipe.

Majka Radojka je kratko prokomentirala: “Čestitam sunce. Zasluženo, puno te volim”.

“Kako je lijepo biti Hrvat kad vidiš da je naš čovjek uzeo Zlatnu loptu usred Francuske! Ovo je još samo jedna potvrda maestro da si dugi niz godina jedan od najvećih igrača u nogometnoj povijesti. Ja ne znam kako si ostao sabran, ali ja sam krenuo plakati kad sam vidio Stipinu reakciju. Prekrasno Luka, svaka ti čast brate. Velika mi je čast gospodine Ballon D’Or”, poručio mu je reprezentativni suigrač Dejan Lovren.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!