NaslovnicaVijestiDIVLJAČKI ISPAD GONZALA HIGUAINA: Nogom udario trenera, a zatim se iskalio na...

DIVLJAČKI ISPAD GONZALA HIGUAINA: Nogom udario trenera, a zatim se iskalio na reklami!

Divovi iz Serije A se pripremaju za utakmicu u grupnoj fazi Lige prvaka sa Atletico Madridom. Gonzalo Higuain je potpuno izgubio živce tijekom treninga Juventusa uoči njihove prve utakmice u Ligi prvaka.

DIVLJAČKI ISPAD GONZALA

Isto je radio i na treninzima Chelseaja, da li je sve uredu sa napadačem Argentine? Čini se da mu nisu baš sve na broju.

Napadač Juventusa se pogubio na trenutak i počeo mahati nogama, zatim je najprije nogom udario pomoćnog trenera, te se počeo iživljavati na reklamnim bilbordima.

Nije posve poznato što ga je izbailo iz takta, ali ovo mu kao što smo naveli nije prvi put da se divljački ponaša na treningu.

Prošle sezone, kada je Chelsea igrao protiv Arsenala u Euripskoj ligi, uoči tog finala je poludio na treningu i počeo ispucavati loptu, te se posvađao sa Sarrijevim pomoćnikom.

Navodno je tada bijesnio jer mu je Giroud ukrao mjesto u prvoj postavi Chelseaja.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!