NaslovnicaVijestiDJEVOJKA DE LIGTA OTKRILA KOJA JE SLJEDEĆA DESTINACIJA NIZOZEMCA: Zajedno sa majkom...

DJEVOJKA DE LIGTA OTKRILA KOJA JE SLJEDEĆA DESTINACIJA NIZOZEMCA: Zajedno sa majkom tražila da kupi kuću u tom gradu!

Djevojka Matthijsa de Ligta je navodno tražila kuću u Parizu uoči ljetnog transfera za transfer metu Barcleone i PSG-a.

DJEVOJKA DE LIGTA

19-godišnjak se etablirao kao jedan od najtraženijih mladih igrača u Europi nakon brilijantne sezone sa Ajaxom, u kojem ih je odveo do titule u domaćem prvenstvu i polufinale Lige prvaka.

Pojavio se i kao ključna figura za Nizozemsku, pa bi se čini da je pred njim velika karijera za klub i zemlju.

Argentina – Kolumbija: Najava prvog kola Copa Amerike!

Špekulacije su razapele njegovu budućnost, ali prema AS-u, on je možda dao najveću naznaku gdje se namjerava preseliti, jer se tvrdi da su njegova djevojka, Anne Kee Molenaar i njezina majka bili u lovu na kuću u Parizu.

U izvješću se također dodaje da je Barcelona također jako zainteresirana za Nizozemca, ali sa odgovarajućim ponudama od 75 milijuna eura od katalonskih divova i PSG-a, zajedno sa unosnom ugovornom ponudom francuske ekipe, čini se kao da osvajaju utrku za njegov potpis.

Naravno, jedna stvar je lov na kuću, a druga u cjelosti stavljajući potpis na papir i obvezujući se na prvaka Ligue 1, pa sve dok ne bude službene potvrde ovog transfera, Barcelon će možda još uvijek imati nadu da će ga dovesti uz bivšeg suigrača Frenkie de Jonga.

Venecuela – Peru: Najava prvog kola kupa Južne Amerike

Kao što je primijetio Metro, Manchester United je također bio povezan sa De Ligtom, a pogotovo s obzirom na njihove obrambene poteškoće prošle sezone, Ole Gunnar Solskjaer bi svakako trebao pojačanja u tom područku.

Međutim, na temelju gore navedenog izvješća, čini se da je PSG spreman za pobjedu u ovoj određenoj bitci za transfer, a Barcelona i United ostaju razočarani u utrci za jednu od najvećih mladih europskih zvijezda.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!