NaslovnicaVijestiDOBIO PUNU PODRŠKU ODBORA CRVENIH ĐAVOLA: Solskjaer dovodi napadača od 75 milijuna...

DOBIO PUNU PODRŠKU ODBORA CRVENIH ĐAVOLA: Solskjaer dovodi napadača od 75 milijuna funti!

Menadžer Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, navodno je spreman dobiti podršku odbora u svom nastojanju da potpiše Erling Haalanda iz Salzburga.

DOBIO PUNU PODRŠKU

19-godišnjak trenutno uživa u odličnoj sezoni u kojoj je postigao 26 golova i šest asistencija u 18 nastupa do sada ove sezone.

Ne iznenađuje da je takva forma dovela do stvaranja interesa za potpisivanjem iz cijele Europe, a Manchester United je žestoko naglašen kao moguće odredište.

Prema pisanju Daily Maila, Solskjaer bi mogao dobiti veliki poticaj, jer se navodi da je odbor Uniteda dao zeleno svjetlo za dovođenje mladog norveškog internacionalca, iako se priča da bi cijena od 75 milijuna funti mogla da se pokaže problematičnom.

Dodaje se da su Arsenal, Real Madrid, Juventus i Bayern Munchen također zainteresirani za Haalanda, pa će možda Manchester Unitedu biti savjetovano da ne čeka previše na odluku o tome hoće li poslati ponudu ili neće.

Nakon što su Romelu Lukaku i Alexis Sacnhez napustili tim prošlog ljeta, Solskjaer se vjerojatno mogao prepustiti visokoj konkurenciji na više frontova.

To je dovelo do prekomjernog oslanjanja na sličnosti Marcusa Rashforda i Anthony Martiala, iako su njih dvojica vrlo talentirani pojedinci, možda bi Solskjaeru odgovarao jedan golgeter koji će voditi liniju, a Haaland je pokazao da je sposoban raditi taj posao.

Vrijeme će pokazati može li United postići dogovor sa Salzburgom o naknadi, ali čini se da su divovi Premier lige spremni podržati Solskjaera i iduće godine započeti razgovore sa mogućim ljetnim pojačanjem.

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!