NaslovnicaVijestiDOBIO ZELENO SVJETLO ZA PRELAZAK: Tottenham dovodi zaboravljenu zvijezdu Barcelone za 30...

DOBIO ZELENO SVJETLO ZA PRELAZAK: Tottenham dovodi zaboravljenu zvijezdu Barcelone za 30 milijuna eura!

Tottenham je, kako se izvješćuje, spreman poslati ponudu u iznosu od 30 milijuna eura za Barceloninog Andre Gomesa, koji je dobio zeleno svjetlo da ode sa Nou Campa ovog ljeta.

DOBIO ZELENO SVJETLO

Portugalska zvijezda je provela ovu sezonu na posudbi u Evertonu, ostvarivši 28 nastupa na svim natjecanjima i impresirajući na sredini zerena za Everton.

Nakon što je okusio Premier ligu i dokazao svoju sposobnost da se prilagodi i odigra ključnu ulogu, 25-godišnjak bi mogao zaslužiti stalni transfer u Englesku ovog ljeta.

Prema Sportu, Spursi su spremni ponuditi 30 milijuna eura za Gomesa i što je još važnije, dodaje se da je veznjak već dao odobrenje za prelazak u sjeverni London.

To je ipak udarac za Everton, jer je potvrđeno da ponuda Tottenhama premašuje ono što oni mogu ponuditi, pa izgleda da će Marco Silva propuustiti trajno potpisivanje Gomesa na Goodison Parku.

Za Tottenham, iako imaju više neposrednih problema, ankon što su ove sezone uspjeli završiti među top četiri u Premier ligi, suočit će se sa Liverpoolom u finalu Lige prvaka 1. lipnja u Madridu.

KLADI SE NA LIGU PRVAKA!

Ako pobijedi Mauricio Pochettino, sigurno će biti iznimno atraktivan prijedlog za nogometaše diljem Europe, pa  će možda da se nada da će Gomes biti prvo od mnogih pojačanja koja će stići na ljeto.

Ipak, za sada, uz tehničku kvalitetu, čitanje igre i kreativnosti u napadu, kao i borbenost koju je poboljšao ove sezone, mogao bi biti idealan dodatak veznom redu Spursa.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!