NaslovnicaVijestiDobra vijest za navijače Real Madrida uoči utakmice protiv PSG-a!

Dobra vijest za navijače Real Madrida uoči utakmice protiv PSG-a!

U utorak Real Madrid gostuje u Parizu u okviru osmine finala Lige prvaka gdje domaća momčad ima vrlo težak zadatak – zaustaviti momčad Zinedinea Zidanea, momčad koja je uzela zadnje dvije titule prvaka Europe i momčad koja nosi prednost od 3-1 iz prve utakmice.

Pariška momčad ne samo da ima zaostatak od 3-1 iz prve utakmice koja se igrala u Madridu već i ogroman hendikep što na raspolaganju nemaju najskupljeg igrača na svijetu. Naime, bogati PSG kupio je Neymara Juniora prethodno ljeto za 222 milijuna eura, a on se uoči najbitnije utakmice godine ozlijedi na 2 mjeseca. Zaista loša sreća za Unaija Emeryja.

[su_bet_builder]

No, tu nije nevoljama Unaija Emeryja. Još je 48 sati do utakmice protiv ‘kraljevskog kluba’, a drugi najskuplji igrač svijeta Kylian Mbappe za vikend nije trenirao zbog ozljede gležnja. Bez obzira što PSG ima nevjerojatan roster igrača u kojem će Neymara zamijeniti Angel Di Maria, igrač od 70 milijuna eura i što bi potencijalni izostanak Mbappea trebao nadomjestiti Julian Draxler – izostanak dva najskuplja igrača na svijetu itekako je hendikep.

No, Emery nije jedini koji ima glavobolje zbog ozljeđenih igrača. Zinedine Zidane također je na mukama jer Luka Modrić i Toni Kroos već dva tjedna nisu trenirali s momčadi, ali oni ipak ima pravo biti optimističan jer su Toni i Luka danas trenirali s ostatkom momčadi.

[su_live_koeficijenti]

Ukoliko se jedan od njih ne vrati ili možda čak i oba – igru će vodit Mateo Kovačić koji se u zadnjih nekoliko utakmica nametnuo Zidaneu zbog čega je Realov trener odlučio da odmori Hrvata u jučerašnjoj utakmici protiv Getafea. Mateo Kovačić ima znatno veće povjerenje kod Zidanea nego li njegova konkurencija – Ceballos i Llorente. Pitanje je samo u kakvoj će formaciji istrčati Real jer u zadnje vrijeme sve više igraju u formaciji 4-4-2 bez romba u sredini što znači da bi u sastav mogli Lucas Vasquez i Marco Asensio ili Gareth Bale, a na klupu Isco.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!