NaslovnicaVijestiDOBRE VIJESTI IZ MANCHESTERA u vezi zdravlja Sir Alexa Fergusona!

DOBRE VIJESTI IZ MANCHESTERA u vezi zdravlja Sir Alexa Fergusona!

Iz Manchestera stižu dobre vijest – legendarni trener Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson napustio je bolnicu i vraća se na kućnu njegu. Gotovo mjesec dana nakon što je preživio moždani udar u 77-oj godini života Sir Alex je napustio bolnicu.

Jedan od najvećih nogometnih umova u povijesti konačno je stabilnog zdravlja. Prije gotovo mjesec dana doživio je moždani udar i bio je odmah operiran, ali sada je sve u redu i njegovo će se oporavak nastaviti u njegovom domu u krugu svojih bližnjih.

Na društvenim mrežama kruži šala kako je Ferguson pobijedio smrt u “Fergie time-u”. Nedavno je Wayne Rooney izjavio kako je bio u posjetu Sir Alexu Fergusonu kako je sretan što njegov oporavak ide dobro.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Riječ je čovjeku koji je definitivno obilježio jednu nogometnu eru, o treneru koji je ostao trener jednog najvećih klubova na svijetu čak 27 godina. Njegova trenerska genijalnost najviše se ogleda u činjenica je čak i takav star odlično pratio nogometne trendove i uz sve to osvajao trofeje.

Usporedbe radi, Manchester United sada ima znatno drugačiju transfer politiku nego što je imao za vrijeme Fergusona. Sir Alex uglavnom je dovodio relativno jeftine igrače i on njih radio zvijezde iako tu ima iznimki. Danas Mourinho u United dovodi preskupa pojačanja koja unatoč inflaciji na nogometnom tržištu vjerojatno ne može prodati za cijenu za koju ih je kupio.

[su_watch_live_football]

Fergusonov sin, Darren Ferguson, inače trener Doncester Roversa, zamolio je javnost da poštuju privatnost njegovog oca i njihove obitelji jer Alexu je još uvijek potreban odmor od svijeta u kojem je on navikao živjeti. Za one koji ne znaju zanimljivju činjenicu, Darren Ferguson igrao je za Manchester United od 1990-1994. godine nakon čega ga je otac odlučio prodati u Wolverhampton za 250.000 funti jer htio je da Darren više igra, a nije bio dovoljno dobar da se nametne kao prvotimac u ‘crvenim vragovima’.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!