NaslovnicaVijestiDOBRE VIJESTI ZA BARCELONU: Zamjena za Suareza sprema dolazak na Nou Camp...

DOBRE VIJESTI ZA BARCELONU: Zamjena za Suareza sprema dolazak na Nou Camp – prisilit će svog kluba da ga prodaju Kataloncima!

Barceloni su prenijete dobre viejsti u vezi sa Lautarom Martinezom nakon što je objavljeno da je Argentinac spreman prisiliti Intera da ga proda kako bi zamijenio San Siro za Nou Camp.

DOBRE VIJESTI

Prema pisanju Don Balona, Martinez, koji će Barcu koštati 85 milijuna eura, spreman je prisiliti Intera da ga proda na ljeto, a Blaugrana svakako želi napadača koji će zamijeniti Luis Suareza.

Također se navodi da Real Madrid i Manchester City traže Martineza, pa bi Barca možda imala problem da ga dovede, te moraju djelovati brzo.

22-godišnji argentinski internacionalac postigao je 12 golova i dvije asistencije u 44 utakmice za Inter u svoje vrijeme u Italiji, što je pristojan povratak s obzirom da je napadač još uvijek vrlo mlad.

Martinez je mogao pokazati koliko je zaista dobar sa reprezentacijom Argentine, a napadač je postigao devet golova u 15 utakmica, dok je također upisao jednu asistenciju.

Navijači Barcelone se nadaju da će Martinez nastaviti sa ovom formom, ukoliko ga potpišu, pogotovo ako će imati zemljaka Lionel Messija pokraj sebe u napadu.

S obzirom da se Luis Suarez brzo približava kraju karijere, čini se da je pametno da ekipa Ernesta Valverdea bude na tržištu za njegovu zamjenu.

Čini se da su pronašli cilj broj jedan i to u obliku Interovog čovjeka Martineza.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!