NaslovnicaVijestiDOBRE VIJESTI ZA MANCHESTER UNITED: Uprkos interesu Barcelone, veznjak potpisuje novi ugovor...

DOBRE VIJESTI ZA MANCHESTER UNITED: Uprkos interesu Barcelone, veznjak potpisuje novi ugovor na Old Traffordu!

Dobre vijesti za Manchester United. Uprkos interesu Barcelone, veznjak potpisuje novi ugovor na Old Traffordu! Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho će imati manje razloga za brigu sljedećeg ljeta, jer Ander Herrera navodno želi ostati i odbiti interes iz Barcelone.

Dobre vijesti

29-godišnjak je stigao iz Athletic Bibaoa 2014. godine i odigrao je 163 utakmica za klub, dok je osvojio FA kup, Ligu i Europsku ligu.

Njegov je utjecaj možda bio smanjen, nakon što je napravio 50 nastupa, da bi sljedeće sezone, to jest 2016/17 napravio samo 39, dok je napravio samo dva nastupa u Premier ligi do sada ove sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

To naravno dolazi nakon što je Fred stigao ovog ljeta i to je ponudilo dodatnu konkurenciju u veznom redu, ali sa Unitedom koji se želi natjecati na raznim frontovima, dobit će priliku da impresionira kako se sezona bude nastavila.

Ipak, ESPN izvještava da, unatoč tom potencijalnom ispadanju iz sastava, Herrera će zanemariti zainteresiranu ekipu iz Barcelone, a umjesto toga će kako stvari stoje produžiti svoj ugovor na Old Traffordu, sa svojim trenutnim ugovorom koji istječe na kraju sezone.

To je dobra vijest za United i Mourinha, jer Španjolac svakako nudi kvalitetu i dubinu u ekipi.

[su_bet365_100bonus]

Da je htio otići mogao je, ali je mogao stvoriti i glavobolju na Old Traffordu u smislu da ga se mora zamijeniti.

S druge strane, to naizgled ovisi o tome može li se dogovoriti sa Unitedom, ali upitno je da li će Barcelona uopšte krenuti po njega, jer ako krenu, Herrera će sigurni smo biti u iskušenju, bez obzira na ove izvještaje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!