NaslovnicaVijestiDobre vijesti za Zidanea

Dobre vijesti za Zidanea

Dobre vijesti stižu iz Madrida, a riječ o je povratku Keylora Navasa, Matea Kovačića i Garetha Balea. Real Madrid večeras na Santiago Bernabeu stadionu dočekuje momčad Fuenlabrada, ekipu iz trećeg jakosnog ranga u Španjolskoj. Utakmica je to u kojoj će takozvani Real B dobiti svoju priliku. Igrači poput Llorentea, Ceballosa, Nacha i Vasqueza. No, poseban fokus bit će na povratnicama – Kovačiću i Baleu te prvom golmanu ekipe, Keyloru Navasu koji vjerojatno i neće imati pune ruke posla.

Realova budućnost danas je konačno na okupu da pokaže kako Real ima moćan B kadar kao što je imao i prethodnih godina kada su dominirali europskim nogometom. Nema više Jamesa, Morate, Danila i Pepe, ali tu su neka nova imena koja bi trebala nosit Real Madrid i Španjolsku prema novim trofejima. Igrači poput Thea Hernandeza, Dani Ceballosa, Marcosa Llorentea, Marca Asensia, Maroyala i Valleja, a uz njih na terenu će biti i mlada zvijezda hrvatske nogometne reprezentacije Mateo Kovačić, ali i jedan od najskupljih igrača u povijesti nogometa – Gareth Bale.

Gareth Bale nije samo budućnost Reala, on je sadašnjost i svi shvaćaju kako pravi Gareth Bale nedostaje ovom Realu i navijači Reala zajedno se sa Zidaneom nadaju povratku ‘onog’ Balea. Danas konačno stupa na scenu nakon 63 dana, odnosno nakon 11 propuštenih utakmica. Rekao je i sam Zidane na pressici u petak: “Nedostaje mi Bale.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Real Madrid – Fuenlabrada

U večerašnjoj utakmici španjolskog kupa Madridska Marca najavljuje sastav:
Keylor Navas – Hakimi, Nacho, Manu, Tejero – Ceballos, Llorente, Kovačić, Theo Hernandez – Bale, Maroyal

Nakon niza loših rezultata koje je Real Madrid imao u zadnjih mjesec i pol dana, sada dolazi vrijeme odluke – biti ili ne biti za ‘kraljevski klub’. Barcelona je tek drugi put ove sezone ispustila bodove, prvi put protiv Atletico Madrida i sada protiv drugoplasirane momčadi LaLige – Valencije. Barcelona igra sjajno, gazi svoje protivnike, a Real se poprilično pati, a njihov raspored tek sada postaje napet:

02.12. Athletic Bilbao – Real Madrid
06.12. Real Madrid – Borussia Dortmund
09.12. Real Madrid – Sevilla
23.12. Real Madrid – Barcelona
07.01. Celta Vigo – Real Madrid
14.01. Real Madrid – Villarreal

Možda ćemo već sredinom prvog mjeseca 2018. godine znati hoće li Real biti ponovno u utrci za naslov ili će Barca do kraja godine ‘odrađivati’ posao, a s obzirom na Perezove ‘navike’ ne bi čudilo da vidimo i novog trenera na klupi Reala. Ostaje vidjeti…

[su_oglas]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!