NaslovnicaVijestiDobro poznata taktika iz Fife pomogla Sevilli da ostane neporažena protiv Barcelone!

Dobro poznata taktika iz Fife pomogla Sevilli da ostane neporažena protiv Barcelone!

U jučerašnjem meču, koji je koštao Barcelonu dva vrlo važna boda u borbi za naslov, Sevilla je pokazala način da se zaustavi Barca i Messi. Uspjela je zatvoriti sve prilaze do svoje mreže, a prije svega, dobro je zaustavila izvrsnog Argentinca.

Lionel Messi odgovorio

Messi je postigao 699 golova u karijeri i sigurno je očekivao da će dostići jubilarnu cifru – 700 na stadionu Sanchez Pizjuan, ali uprkos činjenici da je postigao najviše golova protiv Seville, sinoć nije uspio.

Andaluzijci su imali koristi od taktike popularne igre FIFA 20. Slobodnim udarcem Messija jedan je igrač legao ispod igrača u živom zidu, koji je naravno skočio u zrak, a drugi se igrač pomaknuo natrag i pokrivao lijevu stranu gola.

Messi je postigao zavidna 54 gola u karijeri iz slobodnog udarca. Sinoć je izveo odličan slobodnjak, a loptu je u posljednjem trenutku presjekao igrač koji se vraćao prema golu.

Utakmica je podigla prašinu zbog ružne nesportske intervencije Lionela Messija, koji nije dobio ni žuti karton. Barcelona je u svakom slučaju izgubila dva boda, tako da Real može sutra navečer zauzeti vodeću poziciju s pobjedom u San Sebastianu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!