NaslovnicaVijestiDOGAĐAJ KOJI ĆE OBILJEŽITI NOVU ERU BAYERNA: U subotu stiže iznenadna najava...

DOGAĐAJ KOJI ĆE OBILJEŽITI NOVU ERU BAYERNA: U subotu stiže iznenadna najava sa Allianz Arene!

Događaj koji će obilježiti novu eru Bayerna. U subotu stiže iznenadna najava sa Allianz Arene! Bivši menadžer Arsenala Arsene Wenger će navodno biti najavaljen kao novi menadžer Bayern Munchena već sutra.

Događaj koji

Ime francuskog taktičara je u proteklih tjedan dana došlo u vezu sa brojim elitnim klubovima, razgovarajući o mogućim otvaranjima radnih mjesta kao što su Real Madrid i Barcelona.

Bayern je još jedan veliki klub koji se muči u ovim trenucima, a Niko Kovač nije impresionirao otkako je preuzeo na ljeto ove godine.

[su_bet365_100bonus]

Ruski nogometni komentator Kirill Dementev sada tvrdi da je čuo da će Wenger sutra biti objavljen kao zamjena za Kovača, u zapanjujućem potezu Bayerna, jer imaju neočekivanu konferenciju za novinare – također govori izvješće iz The Suna.

Bivši menadžer Topnika bi mogao biti idealan za Bayern Munchen, unatoč njegovoj borbi u posljednjim mjesecima na stadionu Emirates.

Wenger je odavno smatran jednim od najboljih menadžerskih umova u nogometu, a rano je postigao uspjeh u karijeri sa Arsenalom.

Međutim, stvari su stagnirale, jer je imao manje novca za potrošnju i morao je ponavljano prodavati velike igrače i raditi sa mladima koji nisu sasvim dorasli izazovu.

[su_bet365_koeficijenti]

To se također podudaralo sa povećanjem cijena na transfer tržištu, dopuštajući Chelseaju i Manchester Cityju da ga preteknu.

U Bayern, međutim, Wenger bi imao mnogo više sredstava i mogao bi dati iskustvo koje je potrebno da se Bayern vrati u najbolju formu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!