NaslovnicaVijestiDogovor postignut: Arsenal dovodi novo pojačanje - igrač PSG-a pristao na petogodišnji...

Dogovor postignut: Arsenal dovodi novo pojačanje – igrač PSG-a pristao na petogodišnji ugovor!

Lijevi bek PSG-a Layvin Kurzawa je navodno dogovorio petogodišnji ugovor s Arsenalom uoči besplatnog transfera u klub na ljeto.

Dogovor postignut

Francuski internacionalac je bio povezan s mogućim prelaskom na stadion Emirates u siječnju, ali čini se da je pristao uspostaviti vezu s Topnicima kada mu ugovor s PSG-om istekne prije sljedeće sezone, prenosi France Football.

Iako Kurzawa izgleda vrlo pristojno s obzirom da Arsenal neće morati platiti naknadu za transfer, to je pomalo neobičan potez jer menadžer Mikel Arteta sigurno odmah treba pokriti poziciju lijevog beka.

Kieran Tierney imao je ozljede prve sezone u sjevernom Londonu, dok je Sead Kolašinac također imao poteškoća na toj poziciji i možda uopće nije najpouzdanija podrška.

To je dovelo do toga da se mladi krilni igrač Bukayo Saka popunjava s lijeve strane, što se također ne čini idealnom dugoročnom opcijom.

Kurzawa je mogao biti pametni kratkoročni potpis da dođe sada i pruži podršku, ali umjesto toga, čini se da će Arsenal morati pričekati do ljeta da bi ga doveli.

27-godišnjak bi i dalje mogao pružiti korisnu rezervnu opciju sljedeće sezone, ali dati ugovor od pet godina pomalo nepouzdanom igraču koji je ispao iz postave PSG-a također se čini pomalo rizičnim.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!