NaslovnicaVijestiDOGOVOR POSTIGNUT: Barcelona pronašla zamjenu za Ivana Rakitića!

DOGOVOR POSTIGNUT: Barcelona pronašla zamjenu za Ivana Rakitića!

Dogovor postignut, stiže zamjena za Ivana Rakitića! Barcelona, kako se izvješćuje, ima dogovoreni sporazum o završetku transfera Adriena Rabiota, koji će zamijeniti Ivana Rakitića.

DOGOVOR POSTIGNUT

Špekulacije su okruživale budućnost 23-godišnjaka, jer će njegov trenutni ugovor sa PSG-om isteći na kraju sezone.

Imajući to na umu i bez znakova obnove, Francuz je posljednjih mjeseci zamrznut od strane Thomasa Tuchela ispred očekivanog odlaska na ljeto.

Prema riječima Mundo Deportiva, preko Le Parisiena, tvrdilo se da Barcelona ima dogovor sa Rabiotom o njegovoj plaći, potpisivanju bonusa i njegovoj ulozi u timu, ali naposljetku još uvijek nedostaje potpis kako bi se to učinilo službenim.

Nadalje, dodaje se da bi Rabiot mogao djelovati kao zamjena za Rakitića, a hrvatski reprezentativac je povezan sa odlaskom zbog vlastitih pitanja o ugovoru sa katalonskim divovima.

To bi bio udarac za njih, budući da je 30-godišnjak u više od 50 nastupa imao u svakoj sezoni sa Barcelonom od dolaska iz Seville u 2014. godini.

Ostaje da se vidi hoće li ova saga o transferu da se okonča, jer su glasine nedvojbeno trajale mjesecima, kako u španjolskim, tako i u francuskim medijima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!