NaslovnicaVijestiDOGOVOR POSTIGNUT? Liverpool doveo novo pojačanje - PROCURILE slike sa prvog intervjua...

DOGOVOR POSTIGNUT? Liverpool doveo novo pojačanje – PROCURILE slike sa prvog intervjua – predstavljanje igrača u narednih nekoliko dana!

Liverpool je snažno povezan sa mogućim transferom Nicolasa Pepea ovog ljeta i sada izgleda da bi taj transfer mogao biti prava stvar.

PROCURILE slike

Pogledajte ispod kako se pojavio snimak koji prikazuje videozapis napadača Lillea koji radi svoj prvi intervju kao igrač Liverpoola.

Navijači Liverpoola su već bili u ovoj poziciji sa Fekirom i znaju da to ne znači nužno da će se transfer dogoditi, iako je to znak da su stvari prilično ozbiljne.

Samo prošlog ljeta, te slike Nabil Fekira, koje su vodile do istog intervua, također su procurile, pokazujući koliko je blizu Lyonova zvijezda bila do prelaska u redove Liverpola, iako je transfer propao.

NAJAVA: Afrički Kup Nacija po formatu Europskog prvenstva!

Navijači Liverpoola će očajnički željeti da vide kako će se  to odraditi, jer se Pepe pokazao kao jedan od najsmrtonosnijih napadača u Europi prošle sezone.

Manchester United je također povezan sa 24-godišnjakom, kao i PSG dok traže zamjenu za Neymara.

No, Liverpool će biti jednako primamljiv trnasfer kao i za sve vrhunske igrače nakon što su osvojili Ligu prvaka prošle sezone.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!