NaslovnicaVijestiDOGOVOR POSTIGNUT: Manchester United dogovorio svoj prvi transfer ovog siječnja - zvijezda...

DOGOVOR POSTIGNUT: Manchester United dogovorio svoj prvi transfer ovog siječnja – zvijezda potpisuje ugovor od 6 milijuna eura godišnje!

Koliko god se Manchester United trudio da umanji očekivanja kada je riječ o igračima koji su stigli u siječnju, izgleda da će se dogoditi transfer Bruna Fernandesa.

DOGOVOR POSTIGNUT

Njegovo slavlje kada je za vikend zabio za Sporting izgledalo je kao čovjek koji je znao da će otići, a nastavljaju se špekulacije o njegovom mogućem transferu.

Ovo bi mogao biti najjasniji znak sa vijestima da klub i njegov agent imaju zajednički dogovor uoči sutrašnjih razgovora:

Iz perspektive Uniteda transfer ima smisla. On je elegantan vezni igrač koji može stvoriti i postići golove sa pozicije broj 10, ali ima i iskustvo.

On je kapetan Sporting CP-a, pa dolazi kao vođa, a ne kao netko tko bi se mogao boriti za prilagođavanje na najvećoj pozornici. Pokazano je da može povući svoj tim do pobjede i upravo je to Unitedu trenutno potrebno.

Zvuči kao da bi posao mogao biti sklopljen već sutra, ali čini se neizbježnim da će on nakon ovog završiti na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!