NaslovnicaVijestiDOGOVOR POSTIGNUT: Manchester United dovodi svoje prvi veliko pojačanje!

DOGOVOR POSTIGNUT: Manchester United dovodi svoje prvi veliko pojačanje!

Manchester United je možda otišao korak bliže ka dovođenju Harryja Maguirea, dok Leicester City potpisuje Lewisa Dunka kao njegovu zamjenu.

DOGOVOR POSTIGNUT

Prema Team Talku, transfer će se održati, a Maguirea će zamijeniti Dunk iz Brightona, dok su i oni doveli Portsmouthovog braniča Matt Clarkea koji će zamijeniti Dunka.

To bi trebalo osloboditi Maguirea i dozvoliti mu da se pridruži Manchester Unitedu nakon što je u posljednje vrijeme bilo mnogo špekulacija koje su ga povezivale sa Crvenim đavolima.

Manchester City je, međutim, također na tržištu za zamjenu Vincent Kompanyja koji će vjerojatno napustiti klub ovog ljeta, a Maguire je povezan i sa njima.

Ipak, Unitedu je hitno potreban kvalitetan obrambeni igrač koji bi došao kao pojačanje za Chris Smallinga i Phil Jonesa, dok druga velika imena poput Matthijsa de Ligta i Kalidoua Koulibalyja u ovom trenutku izgledaju nerealno.

Dunk bi također trebao da se dokaže kao dobro pojačanje za Leicester u dogovoru vrijednom oko 30 milijuna funti, dok su se i druge ekipe iz Premier lige također nedavno povezali sa njim.

Bit će to teška sezona za Brighton, koji je jedva izbjegao ispadanje i sada će izgubiti jednog od svojih najvažnijih igrača.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!