NaslovnicaVijestiDOGOVOR POSTIGNUT: Samo što je došao na ljeto - zvijezda Barcelone dogovorila...

DOGOVOR POSTIGNUT: Samo što je došao na ljeto – zvijezda Barcelone dogovorila transfer u AC Milan!

Zimski prijelazni rok je vrlo blizu, a timovi će uskoro početi da postavljaju završne detalje kako bi doveli neka nova pojačanja u siječnju.

DOGOVOR POSTIGNUT

Obično je iznenađujuće da veći klubovi posluju u zimskom prijelaznom roku, ali Barcelona koja ima obilje braniča, sada će vjerojatno ostati bez jednog, jer je AC Milan spreman dovesti njihovu mladu zvijezdu, tako da bi ovo moglo imati koristi svima koji su uključeni.

Prema izvještaju iz Gazzetta Dello Sport, branič Barce Jean-Clair Todibo je blizu transfera u Milan.

Izgleda da su se dva kluba međusobno dogovorila, tako da ostaje samo da se Milan i Francuz dogovore oko osobnih uvjeta. Oni ukazuju da bi se dogovor mogao dogoditi ovaj tjedan, tako da je vjerojatno da će početkom sljedećeg mjeseca biti igrač AC Milana

Nema nikakvih informacija o tome koja bi transferna naknada mogla biti u ovom trenutku, ali to bi se moglo pojaviti nakon što dogovor bude postignut.

19-godišnjak je bio visoko ocijenjen u Toulouseu, ali bilo je iznenađenje kada se pridružio španjolskim divovima nakon samo 10 utakmica u Ligue 1, pa je moguće da je veliki transfer stigao prerano za njega.

AC Milanu očajnički treba kvalitete kako bi im pomogao da preokrenu stvari. Ako može pomoći u očvršćivanju njihove linije u obrani, možda će se naći u mjestu za povratak u elitni klub za nekoliko godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!