NaslovnicaVijestiDOGOVOR POSTIGNUT: Sedmi igrač napušta Tottenham ovog mjeseca!

DOGOVOR POSTIGNUT: Sedmi igrač napušta Tottenham ovog mjeseca!

Prema pisanju The Telegraph-a, Danny Rose napušta Tottenham Hotspur i pridružit će se ekipi iz Premier League Newcastle Unitedu u zimskom prijelaznom roku.

DOGOVOR POSTIGNUT

Objavljeno je da je Tottenham pristao pustiti Rosea da se preseli u Newcastle na posudbu do kraja sezone.

Svrake će, kako se izvješćuje, platiti Spursima naknadu za pozajmicu od dva milijuna funti i imat će mogućnost učiniti posao trajnim u ljeto 2020. godine.

Još jedan odlazak iz Tottenhama.

Čak šest igrača već je dosad napustilo Tottenham u zimskom prijelaznom roku, bilo na posudbi ili u stalnoj osnovi.

Dok su Christian Eriksen i Paris Maghoma napustili Spurse zauvijek, Jack Clarke, Armando Shashoua, Brandon Austin i Kyle Walker-Peters pridružili su se Queens Park Rangersu, Atletico Baleares, Viborg i Southampton.

Dobar potez za Dannyja Rosea?

Rose je prošla svoje najbolje godine, a engleski lijevi bek muči se za redovno igranje u Tottenhamu ove sezone.

Prelazak na posudbu u Newcastle ima smisla, pogotovo jer menadžer Steve Bruce na kratak rok treba lijevog beka zbog ozljede Jetra Willemsa i Paula Dummetta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!