NaslovnicaVijestiDOGOVOR POSTIGNUT: Tottenham potvrdio svoje prvo pojačanje nakon 517 dana!

DOGOVOR POSTIGNUT: Tottenham potvrdio svoje prvo pojačanje nakon 517 dana!

Tottenham je službeno najavio dovršetak transfera za krilnog igrača Leedsa Jacka Clarkea – njihovo prvo pojačanje nakon 517 dana.

POCHETTINO PRED FINALE

Mladić, međutim, neće igrati ni za Spurse sljedeće sezone, jer je klub potvrdio da će se vratiti na posudbu na Elland Road sljedeće sezone.

Ipak, Clarke izgleda uzbudljivo, nakon što je pokazao što može uraditi u Leedsu, postajući redovan za prvu momčad Marcela Bielsa unatoč tome što je imao samo 18 godina.

Brazil – Argentina: Finale prije finala – najava polufinala Copa Amerike!

Tottenham ima lijep nedavni rekord o dovođenju najboljih mladih talenata iz nižih liga, a Dele Alli je posebna nedavna priča o tom uspjehu.

Navijači Spursa će se nadati da će Clarke ponoviti taj uspjeh, a također bi moglo biti korisno za njegov razvoj to što će igrati na posudbi u Leedsu još godinu dana.

Mauricio Pochettino će se nadati da će mladi napadač dobiti više vremena za igru na toj razini, sa velikim natjecanjem za mjesto u Tottenhamu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!