NaslovnicaVijestiDOGOVOR POSTIGNUT: Zvijezda Uniteda na rubu prelaska u Barcelonu!

DOGOVOR POSTIGNUT: Zvijezda Uniteda na rubu prelaska u Barcelonu!

Prema najnovijim izvješćima iz Španjolske, izgleda da je transfer zvijezde Juana Mate u Barcelonu sve, ali ne gotov posao.

Dogovor postignut

31-godišnjak je bio dobar sluga Crvenih đavola od dolaska u klub iz Chelseaja 2014. godine, ali izgleda da će sada napustiti Old Trafford na kraju svog ugovora.

Ova će vijest vjerojatno teško pasti navijačima, jer je Mata odavno favorit i miljenik svih navijača, iako nema sumnje da je malo opao u formi ove sezone.

Barcelona je očito još uvijek spremna da obavi ovaj transfer, prema riječima Don Balona, pa je možda to znak da bi ga United trebao zadržati, ali izgleda da je sada prekasno.

Španjolski mediji tvrde da je Matin transfer na Nou Camp već zapečaćen, sa samo nekoliko pojedinosti koje treba razvrstati prije službene objave.

Odlazak bivšeg španjolskog reprezentativca bi se trebao održati neposredno nakon završetka sezone Uniteda, što je kulmuniralo porazom od Cardiff Cityja sa 2-0.

Manchester United će sada sigurno morati zamijeniti Matu ovog ljeta, sa dugim popisom velikih imena povezanih sa klubom u posljednje vrijeme.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!