NaslovnicaVijestiDOGOVOR SLUŽBENO POTVRĐEN: Ajax potvrdio dogovor sa Chelseajem - zvijezda stiže 1....

DOGOVOR SLUŽBENO POTVRĐEN: Ajax potvrdio dogovor sa Chelseajem – zvijezda stiže 1. jula za 44 milijuna eura!

Ajax je službeno objavio da su postigli dogovor s Chelseajem zbog ljetnog potpisivanja zvijezde Hakima Ziyeha.

DOGOVOR SLUŽBENO POTVRĐEN

26-godišnjak je s nizozemskim velikanima od 2016. godine i postigao je 48 golova te pružio 82 asistencije u 160 nastupa za klub.

U to vrijeme pomogao im je da osvoje naslov Eredivisie, KNVB kup, te do finala u Ligi Europe 2017. godine, budući da su posljednjih godina uživali u velikom uspjehu.

No, sada će započeti novi izazov u Engleskoj, jer je Ajax potvrdio u službenom priopćenju da je postignut sporazum kojim će Chelsea potpisati Ziyecha ovog ljeta.

Dodaje se da će dogovor vrijediti ukupno 44 milijuna eura ako se dodaju bonusi, dok će se 1. jula pridružiti svom novom klubu.

No, Chelsea je od tada potvrdio tu vijest, ali u izjavi svog kluba dodao je da ostaje podložan dogovoru osobnih uvjeta s Ziyechom, mada se ne očekuje da će to biti problem s obzirom da su dva kluba učinila ovaj korak.

Budući da Willianu i Pedru ističu ugovori na kraju sezone, Frank Lampard će trebati pojačanja u napadu ako obojica odu.

Zauzvrat, Ziyech bi se mogao pokazati kao važno pojačanje, a ostaje nam da vidimo hoće li dovoditi još pojačanja ovog ljeta ili ne.

Za sada je Chelsea odlučio brzo djelovati kako bi osigurali  marokanskog internacionalca za sljedeću sezonu, a nadaju se da će on sa sobom dovesti kreativnu klasu i prijetnju, te novu dinamiku u napadu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!