NaslovnicaVijestiDOGOVOR VEĆ POSTIGNUT: U Manchester United u januaru stiže novi napadač!

DOGOVOR VEĆ POSTIGNUT: U Manchester United u januaru stiže novi napadač!

Kako su danas izvijestili brojni talijanski mediji, Manchester United je postigao dogovor sa napadačem Juventusa Marijom Mandžukićem, koji bi na Old Trafford trebao otići u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Mandžukić postigao dogovor sa Manchester Unitedom

Trener ‘Crvenih vragova’ Ole Gunnar Solskjaer proteklog ljeta je dozvolio odlazak dva ofanzivca, Romelua Lukakua i Alexisa Sancheza, koji su otišli u redove Intera, ali njegov klub nije odlučio dovesti zamjene za njih dvojicu.

S ozbirom na razočaravajuć početak nove sezone, to će im svakako biti prioritet u zimskom prelaznom roku. Mandžukić se sa dolaskom na otok povezivao i tokom ljetnog prelaznog roka, ali je ipak odlučio ostati u Torinu još neko vrijeme.

Ipak, čini se kako se predomislio, s obzirom da od početka sezone nije skupio niti jedan nastup u dresu ‘Stare dame’, a pored toga, Maurizio Sarri ga je izostavio i sa liste igrača na koje računa u Ligi prvaka ove sezone, što znači da ne može nastupiti u ovom takmičenju.

Kako danas pišu novine Tuttosport, Sarri je dao zeleno svjetlo upravi za njegovu prodaju, te će u narednom periodu postići dogovor sa Manchester Unitedom. Što se tiče samog Mandžukića, on je navodno već postigao usmeni dogovor sa čelnicima engleskog velikana, te je već pristao na dolazak na Old Trafford.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!