NaslovnicaVijestiDOGOVOR ZAVRŠEN: Arsenal službeno najavio novo pojačanje - tehnički direktor Edu otkrio...

DOGOVOR ZAVRŠEN: Arsenal službeno najavio novo pojačanje – tehnički direktor Edu otkrio detalje!

Arsenal je službeno objavio potpisivanje španjolskog braniča Pabla Maria na posudbu iz brazilskog kluba Flamengo.

DOGOVOR ZAVRŠEN

Topnicima je hitno trebalo više opcija u obrani nakon lošeg prve polusezone za igrače poput Davida Luiza i Sokratisa Papastathopoulosa, a Shkodran Mustafi i Calum Chambers možda također nisu najpouzdanije rezervne opcije.

Navijači Arsenala će se nadati da će im Mari pomoći da se poboljšaju, a tehnički direktor Edu pohvalio je novo pojačanje u najavi na službenoj stranici kluba.

Edu je objasnio da Arsenal već neko vrijeme prati napredak španjolskog braniča i da divovi sa sjevera Londona imaju dogovor s Flamengom da se on u početku pridruži na posudbu.

Rekao je: „Pablo je iskusan igrač koji će nam pružiti dodatni obrambeni kvalitet.

“Već neko vrijeme pratimo Pablinu karijeru i drago nam je što smo postigli dogovor s Flamengom da se on pridruži do kraja naše sezone.

“Zajedno s Mikelom (Artetom) i njegovim trenerskim timom svi se radujemo što ćemo vidjeti Pabla u dresu Arsenala.”

U izvješću službene stranice također se izričito navodi da Arsenal ima mogućnost učiniti ovaj posao trajnim ljeti, iako ne određuje koja će naknada biti potrebna.

Navijači Arsenala nadaju se da će se Mari brzo riješiti i pružiti ovoj ekipi potrebnu pomoć u obrani.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!