NaslovnicaVijestiDOGOVOREN DRUGI NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI? Brazilac dobija platu od 204.000 funti...

DOGOVOREN DRUGI NAJVEĆI TRANSFER U POVIJESTI? Brazilac dobija platu od 204.000 funti tjedno

Mnogo toga se izdešavalo u posljednjih nekoliko mjeseci. Barcelona je nakon gubitka Neymara željela popuniti to mjesto sa njegovim sunarodnjakom Brazilcem i igračem Liverpoola Philippom Coutinhom.

Dogovoren drugi

No, to im nije uspjelo na ljeto, jer je Jurgen Klopp odbio sve moguće ponude koje su poslali na adresu Liverpoola.

Bilo je vrlo zanimljivo gledati što će se dešavati do kraja ljeta, no ništa se nije dogodilo. Jurgen Klopp je uspio zadržati Coutinha, a on je u posljednjim mjesecima igrao odlično za Liverpool.

Međutim, da li će uspjeti da ga zadrži i tijekom zimskog prijelaznog roka? Kako se približavamo novoj godini, špekulacije o Coutinhovom odlasku sa Anfielda su na svim naslovnicama širom Europe.

[su_bonus]

Navodno je Barcelona bila spremna poslati ponudu od 114 milijuna funti, ali nove vijesti su nas iznenadile.

Sada su došli novi izvještaji koji govore da je Barcelona postigla sporazum sa Liverpoolom i da će u siječnju dovesti Philippe Coutinha.

Navodno su Katalonci poslali ponudu od 132 milijuna funti, što bi učinilo Brazilca drugim najskupljim igračem svih vremena.

Nakon što su u kolovozu odbijene tri ponude za njega, Barca nije tajila da se namjerava vratiti po jednog od najboljih igrača u Premier ligi nakon što se zimski prijelazni rok otvori.

[su_premierleague]

Španjolske novine Sport sugeriraju da se dugo vremena špekuliše o ovom transferu i da je sada napokon blizu završetka, a Barca je spremna da plati ovu sum u u ratama.

Coutinhu će biti ponuđena plaća od 204.000 funti tjedno i ugovor će trajati do 2022-23 sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!