NaslovnicaVijestiDogovoren transfer Lautara Martineza u Barcelonu: 56.9 milijuna funti + dva igrača!

Dogovoren transfer Lautara Martineza u Barcelonu: 56.9 milijuna funti + dva igrača!

Navodi se da je Barcelona u naprednim pregovorima sa Interom za zvijezdu i napadača Lautara Martineza u dogovoru vrijednom 56.9 milijuna funti plus dva igrača.

Dogovoren transfer Lautara

Martinez, kojem je 22 godine, bio je predmet intenzivnih špekulacija oko transfera nakon što je ove sezone briljirao u Seriji A.

Čini se da su se u Barceloni branili od žestoke konkurencije za plodnog Argentinca sa dva igrača koja idu u suprotnom smjeru.

Španjolski zastupnici Sport-a tvrde da se Martinez približio Barceloni bliže nego ikada.

Barcelona i Inter su blizu dogovora oko kojeg će talijanski klub dobiti dva neimenovana igrača i ogromnih 56.9 milijuna funti.

Priča se da su Nelson Semedo, Carles Alena i Arturo Vidal igrači koji su dio Matinezovog transfera.

Martinez je u međuvremenu osigurao prelazak u Europu iz argentinskog kluba 2018. godine, s tim da su ga platili samo 20 milijuna funti.

Postigao je 16 golova na svim natjecanjima ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!