NaslovnicaVijestiU DOGOVORU SA PEREZOM: David Beckham dovodi svoje prvo veliko pojačanje u...

U DOGOVORU SA PEREZOM: David Beckham dovodi svoje prvo veliko pojačanje u Inter Miami iz Real Madrida!

David Beckham želi James Rodrigueza kao svoje prvo pojačanje u Inter Miamiju.

U DOGOVORU SA PEREZOM

Beckhamov klub iz MLS-a je odigrao svoju prvu utakmicu u ožujku i sastavili su punu momčad, ali bivši kapetan Engleske želi dovesti nekoliko zvijezda u svoj tim.

Prema pisanju Španjolskih medija, Beckham vidi kolumbijca Rodrigueza kao savršenog igrača koji bi se uklopio u tim. Beckham je bio u kontaktu sa predsjednikom Real Madrida i čovjekom koji ga je potpisao za Los Blancose, Floreinto Perezom.

Real Madrid je potpisao Rodrigueza iz Monaca za 63 milijuna funti nakon nevjerojatnog Svjetskog prvenstva 2014. godine, na kojem je završio kao prvi strijelac u Brazilu.

Nakon impresivne prve sezone uslijedila su razočarenja i on je posuđen Bayernu na dvije godine 2019. godine, prije nego što se vratio u Real Madrid prošlog ljeta.

On se mučio da se vrati u momčad Zinedinea Zidanea i izgleda da će napustiti Španjolsku, jer mu i ugovor istječe 2021. godine.

28-godišnjak bi bio odlično pojačanje za Inter Miami, sa Beckhamom koji želi dovesti igrače visokog profila kako bi zadovoljio španjolski dio grada.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!