NaslovnicaVijestiDok cijeli svijet doživljava katastrofu, Bjelorusi igraju nogomet: Evo zašto se nije...

Dok cijeli svijet doživljava katastrofu, Bjelorusi igraju nogomet: Evo zašto se nije prekinula liga u ovoj zemlji!

Dok cijeli svijet doživljava katastrofu, Bjelorusi igraju nogomet. Ovo će zvanično biti i najveća katastrofa nakon drugog svjetskog rata. Koronavirus je do sada ubila na tisuće ljudi širom svijeta, dok je Italija bila glavno žarište.

Zaista vlada haos u svijetu zbog koronavirusa, najzastupljeniji je u Italiji i Španjolskoj gdje svakodnevno umire više stotina ljudi.

Sport je za sada odgođen na svim frontovima, pa čak su otkazana i neka najveća natjecanja, dok ni stručnjaci još uvijek ne znaju da li će se domaće lige nastaviti u skorije vrijeme ili pak možda i neće, s obzirom da se još ne stišava koronavirus.

Europsko prvenstvo je prebačeno za 2021. godinu, dok će se vjerojatno odgoditi i Olimpijske igre u Tokiju.

NBA liga se trenutno ne igra i najtecanja kao što su Liga prvaka i Eurpska liga su odgođena do daljnjeg.

Međutim, jedna zemlja se opire ovoj katastrofi i oni igraju nogomet kao da je sve u najboljem redu. Prva liga u Bjelorusiji je skoro započela, a da stvar bude još gora, utakmice se igraju pred navijačima.

Pitate se zašto se u ovoj zemlji još uvijek igra nogomet? Objasnio nam je Vladimir Bazanov glavni čovjek u nogometnom savezu Bjelorusije.

“Zašto ne bi igrali? Nije ovo nikakva kritična situacija i zato smo se odlučili da ćemo igrati u normalnom ritmu,” rekao je Vladimir Bazanov, koji je objasnio također zašto navijači prisustvuju utakmicama.

“Znam da su u Europi igrali pred praznim tribinama. To je glupost. Tisuće njih dolazi pred stadione i po meni nema smisla da se igra pred praznim tribinama.”

Također je naveo kako ga nije strah koronavirusa.

“Prošle sam godine prisustvovao utakmicama, tako da nema razloga da tako ne bude i ove godine”.

Prema zvaničnim podacima u Bjelorusiji je zabilježeno 76 slučajeva koronavirusa.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!